Tilbage til forsiden Grøndals tandlægerne

 

Kronebehandling 

En krone på en tand kan sammenlignes med en kapsel, der indkapsler tanden, så den ikke knækker. Kapslen eller kronen kan laves i guld eller porcelæn af forskellig type.
Med de moderne porcelæner kan tanden med krone blive fantastisk smuk.

Desværre viser alle undersøgelser, at der i knap 10 procent af kronebehandlede tænder kommer nerveskader, der kan gøre en rodbehandling nødvendig. Derfor skal man altid opveje fordele og ulemper, før man får krone på en tand.Nogle gange kan en god plastfyldning være en mere skånsom behandling, der desuden er billigere - andre gange er kronen den rigtige løsning. Vi hjælper med at finde det bedste for den enkelte.

Brobehandling

Hvis du mangler én eller flere tænder, kan disse erstattes med en fast bro. Erstatningen sidder helt fast, kan ikke tages ud og føles som de naturlige tænder.
En bro er som regel hængt op på naturlige tænder i hver ende (anker- eller støttetænder). En bro erstatter én eller flere tænder.
Broen fremstilles i enten rent porcelæn eller i ædelt metal. En bro er en meget holdbar og naturligt udseende erstatning for mistede tænder.
Den er fæstnet til egne tænder og kan derfor ikke tages ud.

Med en krone - beskytter og bevarer du din egen tand

Kroner og broer
 
Klinikken har fået nyt navn.

FORUM TANDLÆGE - & IMPLANTATCENTER
v/ Tandlægerne Tove Thrane & Peter Gade
H.C. Ørsteds Vej 50 C, st.
1879 Frederiksberg C

Telefon 38 34 42 22
mail@forumtand.dk
www.forumtand.dk
Cvr-nr. 28487320